A VILLÁM módszer és a REXAMO kapcsolata (csoportos képzés)

Csoportos képzésünk a REXAMO egyéni képzés tananyagára épülő ún. Villám nyelvi módszerrel juttatja el a tanulókat a kívánt nyelvi szint eléréséhez (társalgási szintű nyelvtudás, alapfokú vagy középfokú nyelvvizsga szint). A képzés megfelelő szinten való elkezdését egy tanfolyam előtti szintfelmérővel állapítják meg nyelvtanáraink (a szintfelmérésről a dokumentumtár menüpontban bővebben olvashat).
Az Instant csoportos idegen nyelvi képzések komplex megoldást nyújtatnak mindazoknak, akik csoportos képzési formában szeretnék a kommunikációs nyelvtudásukat elsajátítani, illetve akik a választott idegennyelv-tudást nyelvvizsga szintre kívánják emelni. A kezdési szinttől függően, a 180, a 300 vagy a 360 órás (60 perces) tanfolyam végén középfokú nyelvvizsga követelményi szintre jutnak el a tanulók, amelyet nyelvvizsga követhet(het). A MATRIX CBS Kft. a Kodolányi János Főiskola Társalkodó/Gazdálkodó nyelvvizsgarendszerének akkreditált nyelvvizsgahelye (a nyelvvizsgáról a NYELVVIZSGA pont alatt olvashat bővebben), így a tanulóknak lehetőséget tudunk biztosítani a képzőintézményen belüli nyelvvizsgára (államilag elismert nyelvvizsga).
 
Természetesen lehetőséget kínálunk kisebb modulok, külön tanfolyamok „építkezésre” is, amely esetben szükséges szintfelmérőt (szóbeli és írásbeli) készítünk leendő tanulóinknál a jelenlegi nyelvtudás szintjéről, hogy a leghatékonyabban és legköltségtakarékosabban tudjuk összeállítani az elérendő célhoz a tanfolyamokat.
 
Választható nyelvek: angol és német
 
2012-ben induló tanfolyamaink:
2012. augusztus 13.
2012. augusztus 27.
2012. szeptember 3.
2012 szeptember 10.
2012. szeptember 17.
2012. szeptember 24.
2012. október 1.
2012. október 15.
2012. november 5.
2012. november 12.
2012. november 19.
2012. november 26.
2012. december 3., illetve igény szerint.
 
A módszer lényege: Az idegen nyelv elsajátítása során célunk az adott idegen nyelvi környezetbe helyezni tanulóinkat mindennapi életből vett történeteken keresztül. Tanulóink komplex mondatokon keresztül sajátítják el a megértést, a helyes beszédet majd a kommunikációs képességet. A tanulás folyamatában a hangsúly nem a szavakon és nyelvtani szerkezeteken van, hanem azok egységén, azok alkalmazás szinten való elsajátításán már a kezdetektől fogva. A tanuló valamennyi érzékszervén keresztül egyszerre kapja az információt a tanulás során, látja, hallja (anyanyelvi felmondással), és ő maga is alkalmazza azt, amely hozzásegít az eredményes, hatékony és gyorsabb nyelvtanuláshoz. Az anyanyelvi mondatoknak megfelelő idegen nyelvi mondatok folyamatos ismétlésével memorizálódnak a szavak, kifejezések azok helyes mondatszerkezeti használatával. A kommunikáció során külön figyelem irányul a helyes hanglejtés, hangsúly megtanulására.
A tanfolyami csomagok utolsó 60 órás blokkja minden esetben nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam.
 
Az Instant Csomagok a következőket tartalmazzák:

  • Tankönyvek
  • Nyelvvizsga egyszeri díja
  • Nyelvvizsga garancia (eredménytelen nyelvvizsga esetén újabb egyszeri 60 órás nyelvvizsga felkészítő tanfolyamot és az újabb egyszeri nyelvvizsga díját garantálja a Nyelviskola – amennyiben a tanfolyam összóraszámának legalább 95%-án igazoltan részt vesz a hallgató, és az egyes blokkok lezárást követő záróértékelésnél blokkonként minimum 70%-os eredményt teljesít a tanuló)

 
Bővebb információk: www.cbsnyelviskola.com
A szolgáltatás igénybevételének feltételeiről a Dokumentumtár menüpontban bővebben tájékozódhat.

A kifejezés nincs kapcsolva egyetlen tartalomhoz sem.

Feliratkozás RSS - A VILLÁM módszer és a REXAMO kapcsolata (csoportos képzés) csatornájára